asdf

Schwarzenegger egy tankkal pusztít

  • Szerző: P. Kristóf
Arnold Schwarzenegger legnagyobb álma végre teljesült, egy saját tankkal zúzhat porrá dolgokat. Ráadásul most bárki bérbe veheti tőle, hogy kivegye a részét a buliból.

Arnold Schwarzenegger újra pusztít, de ezúttal nem a vásznon, hanem a való életben. Egy jótékonysági felhívás céljából most bárki lehet olyan szerencsés, hogy elutazzon hozzá és eltöltsön egy napot a Terminátorral. Romantikus vacsora nincs benne a programban, viszont a saját tankján ülve együtt törhettek össze dolgokat vele. Ehhez nem kell mást tenni mint ellátogatni erre a honlapra és jelentkezni és minimum 10 dollárt adományozni a jó cél érdekében. Vannak garantált ajándékok is az adomány mértékétől függően, de a főnyeremény, vagyis a közönsen eltöltött nap egy valaki számára adatik majd meg.

A kampányához készített egy videót is, ami menőbb, mint bármi, amiben részt vett az elmúlt 10 évben.

Schwarzenegger legközelebb a hónap végén tér vissza a mozivászonra a Sabotage című legújabb akciófilmjével, de ennek sajnos egyelőre nincs magyar bemutatója. Ezen kívül idén két filmben lesz még látható, a Maggie című zombis horrorban és A feláldozhatók harmadik részében.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon