asdf

Schwarzenegger mégsem lesz benne az Avatar folytatásában

  • Szerző: P. Kristóf
James Cameron rendező az Avatar folytatásairól beszélt és többek között azt is elárulta, hol tart jelenleg a projekt.

Azt követően, hogy a Fox elnöke egy interjúban azt nyilatkozta, hogy Cameron sosem készíti el a tervezett időre filmjeit, a kanadai rendező a Reddit nevű oldalon válaszolt a rajongók kérdéseire, melynek során a bírálatra az Avatar következő három részének bemutatóját kitűzve reagált. 

Avatar

"A második, a harmadik és a negyedik rész elkészítése egyszerre történik majd. Jelenleg mind a három az előkészületeknél tart, hiszen olyan teremtményeket, helyszíneket és karaktereket alkotunk, melyek részesei lesznek mindegyik folytatásnak. Mind a három film forgatókönyvével elkészülünk hat héten belül. Mindig hatalmas a nyomás, akár új filmről, akár folytatásról van szó, hogy szórakoztassuk és lenyűgözzük a közönséget. Ezt a nyomást éreztem egész karrierem során, szóval nincs semmi új. A legnagyobb nyomás, ami most rám nehezedik, hogy kivágjunk dolgokat a sztoriból, hiszen szeretem elfogadható hosszúságúra csökkenteni a filmjeimet. Egyáltalán nem okozott gondot új és csodálatos dolgokat kitalálni a filmhez." - nyilatkozta Cameron. 

Még tavaly indult el egy olyan pletyka, miszerint a folytatásban Arnold Schwarzenegger lesz majd a főgonosz, erre is reagált a volt kaliforniai kormányzót a Terminátor című filmjével ismertté tevő rendező.

" A jelenlegi állás szerint Arnold és jómagam nem beszéltünk még róla. Nem látok számára szerepet, ahogy készül a forgatókönyv, szóval egyértelműen azt mondanám, hogy nem lesz benne." - tagadta a híreszteléseket.

Mindezek mellett azt is megtudhattuk tőle, hogy az Avatar második része 2016. novemberében érkezik majd, míg a folytatások egy-egy év csúszással követik majd. A Fox elnökének megjegyzése azonban nem alaptalan, hiszen a Titanic és az első Avatar is közel fél évet csúszott az első kitűzött premierjéhez képest az utómunkálatok miatt, így nem lenne meglepő, ha Pandorára is csak 2017-ben térhetünk majd vissza először. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon
Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon