asdf

Arnold Schwarzenegger ismét Conan bőrébe bújik

  • Szerző: P. Kristóf
Arnold Schwarzenegger újra egyik első nagy sikere, Conan bőrébe bújik, az első rész után több, mint 30 évvel.

Tavaly októberben röppent fel először a pletyka, hogy Arnold Schwarzenegger egy újabb Conan filmet tervez. A testépítő, színész és poltikus első komolyabb filmes sikerét köszönhette az 1982-ben bemutatott Conan, a barbár című fantasy kalandfilmnek. A sztori ősi időkben játsződik, valamikor Atlantisz elsüllyedése után, de még az ókor előtt, egy elképzelt világban, a hyboriai korban. A magányos kimériai harcos itt éli életét, a királyságokat járva, számtalan szerepbe keveredve, gladiátortól kezdve zsoldoson át egészen rabszolgáig. Végül két évre rá elkészítettek egy folytatást Conan, a pusztító címmel, ám ez már kevésbé volt sikeres, így a folytatás elmaradt. 2011-ben készítettek egy remaket szintén Conan, a barbár címmel, nagy hangsúlyt fektetve ezúttal a látványra és a mitoszokra. 

conan

A Conan legendája munkacímet kapó harmadik rész az első után több, mint 30 évvel most mégis megvalósulni látszik. Már biztos, hogy ismét Arnold Schwarzenegger játsza majd a főszerepet, sőt már a forgatókönyvíró kilétét is közzétették, a World Trade Center című Oliver Stone filmet író Andrea Berloff fog a sztorin dolgozni. 

A hírek szerint közvetlenül az első rész folytatása lesz és figyelmen kívül hagyja majd a Conan, a pusztító és a 2011-es feldolgozás cselekményét. Valószínűleg 2014-ben kerülhet a mozikba.

Megosztás facebookon