asdf

Schwarzenegger már gyúr a Terminátor 5-re

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Bár elmúlt már 66, Arnold Schwarzenegger csúcsformában van, és napi két órát tölt az edzőteremben, hogy fitt legyen, mire pár hét múlva kezdődik a Terminátor 5 forgatása.

Állítja, bírni fogja a strapát, de nem tagadja, hamarabb elfárad, mint évekkel ezelőtt. "Ha muszáj, délután bedobok egy szunyát, bár néha nincs rá időm - vallotta be Arnie. - Fiatalabb koromban persze sokkal strammabb gyerek voltam, de most sincs semmi probléma. Legfeljebb annyi, hogy ha egyik nap megerőltetem magam, a szervezetem már nem regenerálódik olyan gyorsan másnapra. De azt szoktam mondani: ha utálod, amit csinálsz, akkor inkább ne csináld. Szóval ma is ugyanúgy rohangálok, ugrálok meg bunyózom, mint harminc évvel ezelőtt."

arnold-ten

Közben James Cameron, az első két Terminátor-film rendezője támogatásáról biztosította az induló új trilógiát. "Nehéz objektívnek lennem, de nem tagadom, hogy nem rajongok a második és a harmadik részért - mondta a rendező. - Nem volt bennük olyan új, átütő ötlet, ami továbblendítette volna a történetet. A tévésorozat, a Sarah Connor krónikái eleve nem is érdekelt. Az új Terminátor-filmekhez azonban reményt fűzök. Tetszik, hogy rebootról van szó, de Arnold azért benne van, és amit eddig tudok a trilógiáról, annak alapján azt gondolom, hogy egész jól fog sikerülni."

(Terminator: Genesis - hazai bemutató: 2015. június)

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon