asdf

Arnold Schwarzenegger elsírta magát fia filmjének premierjén

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman Film
Patrick Schwarzenegger legnagyobb álma teljesült, mikor felkérték a hamarosan a mozikba kerülő különleges romantikus film, az Éjjeli napfény főszerepére.
A kis Schwarzit világhíres édesapja inspirálta, aki imádott fiával lógni a forgatási szünetek alatt. Nem is volt kérdés, hogy a már 16 évesen modellkedő ifjú titán végül a színészet mellett köt ki. „Apa mindig is arra bíztatott, hogy bármilyen szakmát választok, az a lényeg, hogy azt szívvel-lélekkel csináljam. Ausztriából érkezett Hollywoodba 20 dolcsival a zsebében, és keményen megdolgozott a sikerért. Az ő története hatalmas motiváció a számomra.”
patrick-schwarzenegger-photoshoot
Patrick Schwarzenegger már most nagyon tudatosan építi karrierjét: tiniként saját divatmárkát alapított – ahol minden eladott termék árából 10%-ot jótékonysági célokra fordítanak -, nemrég közgazdász diplomát is szerzett és állítása szerint a politikai karriert sem tartja elképzelhetetlennek a távoli jövőben. Ki tudja, talán apja után ő is kormányzói babérokra tör majd, ami egyáltalán nem meglepő, hisz édesanyja, Maria Shriver révén Kennedy vér is csörgedezik az ereiben.
Arnold_and_Patrick
Patrick rajong apja akciófilmjeiért, de egy interjúban azt is elárulta, az érzelmes sztoriknak sosem tud ellenállni. „Mindenféle filmet szoktunk nézni a barátnőmmel (Abby Champion, modell), de a Szerelmünk lapjai az örök kedvenc.” Így nem is volt kérdés, hogy Patrick első főszerepét a romantikus műfajban vállalja el, méghozzá a Disney Channel számos TV-sorozatából ismert Bella Thorne oldalán.
Patrick+Schwarzenegger+Abby+Champion+Premiere
Abby és Patrick
A megható szerelmi történetben Bella egy olyan lányt alakít, aki extrém módon érzékeny a napfényre, így csak este tud kimozdulni otthonról. Így találkozik a Patrick által játszott sráccal, akinek oldalán végre valóra válik minden álma. „Charlie, a filmbeli karakterem megtanított arra, hogy jobban figyeljek a barátnőmre, értékeljek minden vele együtt töltött pillanatot. Ha a tökéletes társ van melletted, akkor nincs lehetetlen.” - mondta a színésznő.
pal-patrick-schwarzenegger-at-midnight-sun-premiere
És, ha még a kemény Terminátor, Arnold Schwarzenegger is könnycseppet ejtett a csodálatos szerelmi történet láttán – amit egy reggeli show műsorban kottyintott el Patrick -, akkor nem is kérdés, hogy minden szerelmesnek, álmodozónak és Schwarzenegger-rajongónak ott a helye a mozikban.
Éjjeli napfény/Midnight sun - Hazai bemutató: 2018. április 19.
Megosztás facebookon