asdf

Shailene Woodley maga mögé utasította Jennifer Lawrence-t

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
2014 a nők éve volt. A színésznőké. A legnagyobb internetes filmes oldal, az imdb.com történetében először esett meg, hogy évi rendes – és nagy izgalommal várt – listáján, melyre 2014 legfontosabb színészei kerülnek fel, kizárólag nők szerepelnek!
Az oldal havi 200 millió látogatója által végzett keresések összesítésének segítségével összeállított lista első helyét Shailene Woodley érdemelte ki. A 23 éves színésznő tavaly még a 64. helyen bújt meg, de az idén a mozikba került két egymástól nagyon különböző, de egyformán nagy sikert arató filmje, a Csillagainkban a hiba, és A beavatott is. És hogy a következő év se legyen kevésbé sikeres számára: márciusban folytatódik A beavatott sorozat. A lázadó (12E) hőse, Tris tovább harcol különleges, jövőbeli világában az alávetett kasztok szabadságáért.
Shailene Woodley_faultinthestars
Shailene Woodleydivergent
Az IMDB’s Top 10 Stars of 2014 azt a jóslatot is beváltani látszik, hogy Woodley Jennifer Lawrence utódja lehet a fiatal sztárok sorában – 2013-ban ugyanis az utóbbié volt a lista első helye: ő most a második lett. A legsikeresebb férfi a 11. helyen áll: ő Leonardo DiCaprio (ez nem meglepő, szeretjük).
Megosztás facebookon