asdf

Új kép Jennifer Lawrence legújabb filmjéből

Lawrence kisasszony drámázni fog újra. Ha elkészül a film, amit már lassan két éve leforgattak, de még csak egy előzetest sem kaptunk.

A film egy depresszióban szenvedő lányról, Susanne Bierről szól, akit Jennifer Lawrence alakít Bradley Cooper oldalán. A moziról eddig nem sokat hallhattunk, de most végre itt az első kép is. Tény, hogy nem sietik el. A forgatások már réges rég lezajlottak Prágában, és pár hónap múlva be is mutatják az Egyesült Királyságban. De eddig még trailert és plakátot sem virítottak a Serena című film kapcsán.

jenniferlawrence_serena

A film Ron Rash regénye alapján készült, és az ambíciókról valamint a bosszúról szól. Íme a történet: Észak-Karolina hegyei között az 1920-as évek végén George és Serena, az ifjú szerelmes pár elkezdik kiépíteni birodalmukat. Serena be akarja bizonyítani, hogy nem kevesebb a férfiaknál, fát vág, megküzd a csörgő-kígyóval, és helyt áll a pusztában. A hatalom a pár kezében van, és nem engedik, hogy bárki az útjukba álljon. Serena időközben rájön George titkára és meg akarja változtatni saját sorsát, és innentől kezdve a szenvedélyes házasság egy drámai leszámolásba fullad.

A film izgalmasnak ígérkezik, hiszen a szerelem és a bosszú két megunhatatlan téma. És hát Jennifer Lawrence már nem egyszer bizonyított a színészi pályán. A Serena permierjére az Egyesült Királyságban október 24-én kerül sor, a StudioCanal által pedig Európában is láthatják majd a mozirajongók. 

Megosztás facebookon