asdf

Mégsem lesz Indiana Jones Bradley Cooper

  • Szerző: P. Kristóf
Mégsem veszi át a kalapot és korbácsot Bradley Cooper az Indiana Jones ötödik részében, ugyanis többen megcáfolták a múlt héten felröppenő pletykát.

Indiana Jones bőrébe Harrison Ford után Bradley Cooper bújik majd, hogy egy fiatalabb sztárral folytatódjon a mostantól James Bond mintára készülő sorozat. Ez a hír járta be múlt héten a világhálót, állítólag Frank Darabont már be is nyújtotta forgatókönyvötletét a stúdiónak. A francia származású író-rendező, valamint Frank Marshall producer azonban megcáfolta a híreket.

Bradley Jones"Ez csupán eny internetes pletyka, amiben egy cseppnyi igazság sincs. Nem készítettem semmilyen ötletet egy következő Indiana Jones filmhez és senki nem is keresett meg vele. A Latino Reviews valótlan híre volt az első, ahol ilyen infóval találkoztam." - nyilatkozta az Oscar-jelölt rendező.

Az Indiana Jones-filmek egyik producere, Frank Marshall pedig azt mondta, nem is hajlandó addig nyilatkozni a projektről, amíg valódi és biztos hírekkel nem szolgálhat, mert elege van ezekből a nevetséges pletykákból. Később azonban egy valamit még is megerősített:

"Azt az egyet már most bejelenthetem, hogy Katy Perry nem lesz benne az új Indiana Jones filmben." - viccelődött Marshall.

Tavaly decemberben az Indiana Jones filmek jogai is a Disney-hez kerültek, de azt is elmondták, hogy a lehetséges ötödik rész még évekre van. Aztán jött a hír, hogy Harrison Ford annyira folytatni akarja, hogy csupán akkor vállalja el a Star Wars VII-et, ha a szerződésében két további Indiana Jones film is szerepel, így bármi megtörténhet, hivatalosan azonban Katy Perry kivételével semmit nem tudhatunk.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon