asdf

Harrison Ford újra Indiana Jones lenne

  • Szerző: P. Kristóf
Harrison Ford legutóbb azt nyilatkozta, nem biztos, hogy részt szeretne venni a Star Wars hetedik részében, ugyanakkor azt is elárulta, hogy az Indiana Jones ötödik részét a lehető leghamarabb megcsinálná.

A 71 éves amerikai sztár szereplését többen biztosnak vélték a Star Wars hetedik részében, ugyanakkor azt nyilatkozta, hogy még egyáltalán nem biztos benne, hogy részt szeretne venni a produkcióban. Továbbá azt is elárulta, hogy az Indiana Jones széria ötödik részét a lehető leghamarabb megcsinálná.

"Nem hiszem hogy az öregség akadály lenne Indiana Jones számára. Elég idős vagyok már ahhoz, hogy Connery-re többé ne legyen szükség. Elég idős vagyok már hozzá, hogy eljátszam a saját apámat!" - nyilatkozta a rajongók aggályaival kapcsolatban, ugyanis sokan attól tartanak, hogy a színész már túl öreg a karakterhez.

indiana jones 5

George Lucas már 2011-ben bejelentette, hogy elkészítenék az ötödik részt és már a sztori részletei is körvonalazódtak, csupán azt nem sikerült még kitalálniuk, ezúttal milyen kincs után kutatna kedvenc régészprofesszorunk.

Biztos információk egyelőre még nincsenek a filmmel kapcsolatban, de hallani lehetett pletykákat arról, hogy ezúttal a cél maga Atlantisz elsüllyedt városa lenne. Azonban addig sem kell nélkülözni Harrison Ford-ot a vászonról, jövő héttől debütál a hazai mozikban legújabb, Paranoia című filmje, de november 7-től a Végjátszmában is láthatjuk majd. 

Megosztás facebookon