asdf

Shailene Woodley-t a meztelenkedés sem teszi próbára

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman Film
Shailene Woodley hamarosan az elszánt Tris Prior szerepében tér vissza A beavatott-sorozat harmadik részében, A beavatott-sorozat: A hűséges-ben.

A fiatal színésznő még csak 24 éves, de már számtalanszor bizonyította tehetségét. George Clooney is elismerően beszélt róla 2011-ben készült közös filmjük, az Utódok forgatása után. „Minden adottsága megvan ahhoz, hogy sztár legyen. De ha más utat választ, és a világot akarja megváltoztatni, akkor meg is fogja.”

a_beavatott_a_huseges (25)

Shailene azon kevesek közé tartozik Hollywoodban, aki büszkén vállalja önmagát, függetlenségét és alternatív életszemléletét. Saját maga készített kozmetikai termékeket, gyógyszereket használ, ha teheti albérletekben szál meg mikor átruccan Európába. Elvből nincs okos telefonja, mert fontosnak tartja a személyes kommunikációt. „Minél messzebb kerülsz a technikai kütyüktől, annál szabadabb életet élsz.” - vallja a színésznő, aki a szexualitást is az élet természetes velejárójaként kezeli, és ezért a kamerák előtt sem érzi feszélyezve magát, ha épp meztelenkedésről van szó.

a_beavatott_a_huseges (1)Nem így filmbeli sármos partnere, Theo James, aki egy online oldalnak elárulta, számára még az sem volt könnyű feladat, mikor meztelenkednie kellett egy zuhanyzós jelenetben A HŰSÉGES forgatásán. A színésznő számára azonban ez egyáltalán nem okozott gondot, és még arra is utalt, mikor Theo James-szel közelebb kerültek egymáshoz az egyik jelenetben: „Theo egy igazi úriember. Mindig nagyon felszabadultnak érzem magam mellette. Az intimebb jelenetek forgatása ugyanolyan, mint bármelyik másik közös jelenetünk. Számomra ez egy természetes állapot.”

a_beavatott_a_huseges (11)

A beavatott-sorozat következő részében a jól összeszokott párosnak a romantikázás mellett a veszélyes akciókból is kijut bőven, hisz nem kisebb feladattal kell megbirkózniuk, mint Chicago lakosságának a megmentése. Trisnek ezúttal is nehéz próbákat kell kiállnia, ami nem csak a bátorságát és a hűségét, de a szerelmét is próbára teszi.

A BEAVATOTT-SOROZAT: A HŰSÉGES március 10-től IMAX és 4DX változatban is a mozikban!

Megosztás facebookon