asdf

Dumb és Dumber 2: Első képek Jim Carrey-ről

  • Szerző: P. Kristóf
Nem rég kezdődött meg a Dumb és Dumber régóta várt második részének forgatása. A rendezők és a két címszereplő személye változatlan, de rajtuk kívül is visszatér sok régi arc.

Jim Carrey és Jeff Daniels ismét a két lüke barát bőrébe bújik, hogy az első után közel 20 évvel ismét teljesen hülyét csináljanak magukból. Daniels az Emmy-díjátadón nyilatkozott a szerepéről és a készülő produkcióról: "A legijesztőbb dolog az egészben? Csinálni fogunk olyan jeleneteket a Dumb és Dumber 2-ben, amik mellett az első rész wc-s jelenete gagyinak fog tűnni. El fog halványulni mellette, de nem mondhatok róla többet, csak hogy túltesz rajta. Mi a legjobb dolog benne? Hogy egy komikus géniusszal dolgozhatok együtt." - tudhattuk meg a színésztől, aki utolsó mondatában társára, Jim Carrey-re hivatkozott. 

A rendezői székbe ezúttal is Peter és Bobby Farrelly kerül vissza, akik az első részt is megálmodták. A testvérpár gátlástalan humoráról ismert, számukra nincs olyan, amin nem lehet nevetni. A Dumb és Dumber 1994-es eredeti epizódjában például eladtak egy levágott fejű papagájt egy vak kisfiúnak. 

Az alkotók a két főszereplő mellett sok régi arcot is vissza szerettek volna hozni, így az azóta felnőtt vak fiút alakító Brady Bluhm is szerepet kapott a második részben. A sztori szerint a két jóbarát ismét útnak indul, hogy felkeressék Harry (Daniels) rég elveszett lányát egy vesetranszplantáció reményében. Ezúttal az első részben csupán szóba kerülő, traktorcégnek dolgozó csajt is láthatjuk majd. Fraida Feltcher karakterét Kathleen Turner alakítja, de egy visszaemlékezős jelenetben Jennifer Lawrence lesz a fiatalkori énje. A legújabb hírek szerint Rob Riggle (Másnaposok, 21 Jump Street) is a stáb tagja lett, ő egy ikerpárt fog eljátszani. 

A forgatás jelenleg Atlantában zajlik, a premier dátumát azonban még nem jelentették be, de várhatóan 2014. nyarára kerülhet a mozikba. 

A hírek mellett most már végre pár képet is kaptunk a forgatásról, az egyiket például maga Jim Carrey tette közzé twitter oldalán. Ha kíváncsiak vagytok, nézzétek meg a folyamatosan bővülő galériánkat a vígjáték forgatásáról.

Dumb és Dumber 2 forgatás - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

 
 
Megosztás facebookon