asdf

Dumb és Dumber - Legviccesebb jelenetek

  • Szerző: P. Kristóf
Jeff Daniels ma ünnepli 59. születésnapját, ezért összegyűjtöttük legsikeresebb filmjének, a Dumb és Dumber - Dilibogyóknak a legviccesebb jeleneteit.

10. Zsilett

Amikor megállnak egy út menti étteremben, Harry véletlenül kiborítja a sót. Mivel ez balszerencsét okoz, ezért Lloyd ráveszi, hogy tegyen eleget a babonának és dobja át a sót a válla fölött. Csak hogy a bolond figura félre érti és az egész sószórót eldobja, amivel pont a Zsilett nevű helyi keménylegényt találja el. 

9. A furgont egy kismotorért

Mikor kifogy a benzin a kocsijukból, a küldetés reménytelennek tűnik. Csak hogy Lloyd megmenti a helyzetet és elcseréli azt egy ócska kis motorra, így ezen kell megtenniük az utat. Különösen a hegyekben kemény a menet, ahol közben össze is fagynak...

8. Gyilkos paprika

A stoppossal betérnek egy útszéli vendéglőbe, ahol megtréfálják és amíg a vécén van, telepakolják a hamburgerét méregerős paprikával. Csupán két dolgot nem tudnak, hogy a férfi meg akarja ölni őket és hogy rendkívül érzékeny a gyomra, így végül ők ölik meg őt, miközben a gyilkos főnöke profinak hiszi őket.

7. Csak a legfontosabb dolgokat!

Mikor a két leégett dilibogyó útnak indul a benzinre és élelemre épp, hogy elegendő pénzükkel, Harry beküldi barátját a boltba, hogy megvegye a legszükségesebb dolgokat. Erre ő a legfeleslegesebb és leghülyébb árucikkekkel megpakolva igyekszik visszafelé, de amikor a legröhejesebb újságot próbálja megvenni, kirabolja egy öreg nő.

6. A rendőr

Miután sikeresen elmenekülnek Zsilett elől, Lloyd-ra rájön a pisilhetnék, de mivel nem állhatnak meg, ezért kénytelen az üres sörösüvegeket feltölteni. Azonban egy rendőr közben kiszúrja őket és megállítja a járművet. Amikor mentegetőznek, hogy nem sör, elveszi tőlük és belekortyol...

5. Hashajtó

A pisis-kakis viccek általában rendkívül gyerekesek,de ebben az idióta kontextusban még ennek is van létjogosúltsága. Amikor Harry titokban randira készül barátja kiszemeltjével, az egy rakás hashajtót csempész az italába, a végeredményt meg alább láthatjátok.

4. Mindig van esély!

Lloyd megkérdezi a dúsgazdag nőt, akibe történetesen beleszeretett, hogy mennyi esélye van nála. Ő finoman próbálja tudtára adni, hogy nem igazán, így azt mondja, hogy egy a millióhoz. A dilibogyó szeme pedig felcsillan: Ezek szerint van esélyem!

3. Tartalék kesztyű

Mikor Aspen-ben fagyoskodnak már egy ideje, Harry olyannyira kezd kihülni, hogy már az ujjait sem érzi. Ekkor Lloyd igazán jótékony felajánlást tesz, felkínálja neki tartalék kesztyűjét.

2. A két szerencsés fickó

A film végén a két lökött szomorúan ballag a sivatagban és arról álmodoznak, hogy egyszer nekik is szerencséjük lesz. A sors válaszképp egy gyönyörű lányokkal megrakott buszt küld nekik, ahol napolajjal kéne kenegetniük őket. Természetesen ők ezt is elszúrják...

1. Peti madár

A rájuk küldött maffiózó letépi kedvenc papagájuk, Peti fejét. Hogy pénzt szerezzen, Lloyd visszaragasztja a fejét és eladja azt a házukban lakó vak kisfiúnak. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon