asdf

Új szereplőkkel gazdagodik a Dumb és Dumber 2

  • Szerző: P. Kristóf
A két főszereplő, Jim Carrey és Jeff Daniels után újabb szereplők neve látott napvilágot a Dumb és Dumber második részének stáblistájáról.

A rendező-testvérpár, Bobby és Peter Farrelly a kultikus vígjáték folytatásának két új szereplőjét jelentette be. Most már biztos, hogy Jim Carrey és Jeff Daniels mellett feltűnik majd Kathleen Turner (Öngyilkos szüzek, Marley meg én, Kártyavár) is, mint Frida Feltcher, a 'baba, aki a traktor cégnek dolgozott'. A karakterről egyelőre annyit tudni, hogy Harry és Lloyd is udvarolt neki. Visszatér Billy, a vak kisfiú is, akinek Harry eladta a halott papagáját. 

A karaktert ismét  Brady Bluhm fogja alakítani. A rendezők azzal indokolták a döntést, hogy az első részben túl csendes volt, miközben a figurája klasszikussá vált. A színész az 1994-es Dilibogyók óta főleg Róbert Gida hangjaként tűnt fel Micimackó kizárólag kiadásra szánt epizódjaiban. Tavaly láthattuk a The Last man(s) on Earth című filmben is, melynek nem csak egyik főszereplője, de megálmodója és editora is volt. 

A történetről egyelőre annyit lehet tudni: a két jóbarát ismét útra indul, hogy felkeressék egyikük rég nem látott gyermekét, egy új vese reményében. A forgatás nemsokára megkezdődik és ha minden terv szerint halad, akkor jövőre már a mozikban láthatjuk kedvenceinket. Ti várjátok a mára klasszikusnak számító vígjáték folytatását?

Megosztás facebookon