asdf

Jövő novemberben támadnak újra a Dilibogyók

  • Szerző: P. Kristóf
Végre hivatalosan bejelentették, hogy mikor kerül mozikba a Dumb és Dumber második része.

Az Universal végre bejelentette a Dumb és Dumber régóta várt folytatásának a premierjét. Harry és Lloyd következő őrült kalandja 2014. november 14-én debütál majd a mozikban.

Dumb és Dumber 2 forgatás

Bár 2003-ban már készült egy folytatásnak vehető alkotás, a Dumb és Dumber - Miből lesz a dilibogyó, ez annyira színvonaltalan volt, ráadásul az eredeti film egyetlen alkotója sem adta hozzá a nevét, hogy ezt gyakorlatilag semmisnek tekintik. A Dumb és Dumber to munkacímen forgó produkcióban újra láthatjuk a két dilis figurát, Harryt (Jeff Daniels) és Lloydot (Jim Carrey), hogy másodjára is eljátszák egyik legismertebb alakításukat. Azonban nem csak ők, de az iró-rendező testvérpár, a Farrelly-ék is visszatérnek, hogy ökörködjenek egy hatalmasat.

A cselekményről annyit árultak el, hogy a dilibogyók ismét útnak indulnak, hogy felkeressék Harry lányát, akinek a létezéséről eddig nem is tudott, miközben újabb őrülten vicces kalandokba keverednek.

Eddig a film egyetlen vetélytársa a kasszáknál Brad Pitt Fury című háborús drámája lesz, de Christopher Nolan legújabb, Interstellar című filmje és Az éhezők viadala harmadik része is egy hét különbséggel kerül a mozikba, úgyhogy velük is felveheti majd a versenyt.

 Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! 

Megosztás facebookon