asdf

Dumb és Dumber 2: Új jelenetfotó

  • Szerző: P. Kristóf
A forgatáson készült fényképek és a két teaser plakát kivételével egyelőre semmilyen anyagot nem láthattunk még a Dumb és Dumber folytatásából, végre azonban megérkezett az első hivatalos jelenetfotó.

Az idei év egyik legjobban várt produkciója egyértelműen a húsz évvel ezelőtt készült, mára klasszikusnak számító Dumb és Dumber című vígjáték folytatása, melyben nem csak a különös humoráról ismert rendezőpáros, de a két főszereplő is visszatér. Amerikában már levetítették az első tesztközönségnek, akik imádták, de ennél többet egyelőre nem hallottunk felőle, viszont láthattunk két teaser plakátot az első részben viselt öltönyökkel. Most viszont végre megérkezett az első hivatalos jelenetkép, melyet remélhetőleg további anyagok követnek majd.

dumb

Az ominózus képen a két kettyós, vagyis Jim Carrey és Jeff Daniels látható, ahogy egy hotel fürdőszobájaként használnak egy vízesést. Erről is látszik, hogy a folytatásig eltelt húsz évben sem lettek bölcsebbek, sőt azóta biztosan elpusztult még jópár agysejtjük, így az év legnagyobb nevetésére készülhetünk.

Eddig sem előzetest, sem jelenetképeket nem láthattunk ezen az egy árva fotón kívül, így biztosra vehető, hogy hamarosan végre többet is láthatunk majd belőlük, addig is érjétek be ezzel a frissítően hideg zuhannyal.

Dumb és Dumber kettyó - Bemutató: 2014. november 14.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon