asdf

Leonardo DiCaprio lehet Steve Jobs

  • Szerző: P. Kristóf
Múlt héten David Fincher ott hagyta a projektet, de a producerek máris találtak a helyére valaki mást, míg Christian Bale helyett ezúttal Leonardo DiCaprio lehet az Apple alapítója.

Steve Jobs életéről már készült egy film tavaly, akkor Ashton Kutcher kapta a főszerepet, ám az annyira gyengén teljesített, hogy Hollywoodban úgy érezték, muszáj helyretenni ezt a baklövést, vagyis készíteni kell róla egy valamirevaló filmet. Rendezőnek először David Fincher neve merült fel, aki csak akkor vállalta volna el, ha Christian Bale kapja a címszerepet, de a múlt héten otthagyta a projektet, mert nem fizettek neki tíz millió dollárt érte. A Sony nem keseredett el, helyette elkedtek új rendező után nézni, akit meg is találtak az Oscar-díjas Danny Boyle képében, míg a címszerepet Christian Bale helyett Leonardo DiCaprio kaphatja meg.

Leonardo DiCaprio Jobs

Egyelőre mindez azonban csak pletyka, ugyanis még nem született megegyezés, ahogy hivatalos bejelentés sem történt, de van benne ráció, hiszen a két filmes már dolgozott együtt korábban A part című filmen is. DiCaprio jelenleg azonban pihen, szeptemberben pedig Alejandro González Iñárritu The Revevant című, szintén életrajzi filmjét forgatja majd, így ha valóban ő lesz Steve Jobs, akkor a filmre még várnunk kell egy darabig.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon