asdf

DiCaprio ismét az Oscar-ra hajt

  • Szerző: P. Kristóf
Az idei Oscar-gálán sem kapta meg a régóta megérdemelt arany szobrot, de így is rendkívül eredményes évet tudhat maga mögött, hiszen 2013-ban olyan produkciókban szerepelt, mint a Django elszabadul, A nagy Gatsby, vagy A Wall Street farkasa. A színész továbbra sem csügged, már el is vállalta következő szerepét, mely ismét nagy dobás lehet.

Az amerikai sztár jelenleg pihen, fesztiválokra jár és barátnőjével romantikázik különböző trópusi nyaralóhelyeken, de a Deadline értesülései szerint szeptembertől újra munkába áll, ugyanis elvállalta a The Revenant című film főszerepét. Az igaz történetet feldolgozó sztori 1823-ban játszódik és egy Hugh Glass nevű prémvadászról szól (DiCaprio), aki súlyosan megsérül egy medvetámadásban, a hatalmas állat leharapja a fejbőrét, szétmarcangolja a hátát és felhasítja a torkát, de ha mindez még nem lett volna elég, társai még ki is rabolják és magára hagyják az erdőben. Ő mégsem hal bele a balesetbe, kétezer mérföldet gyalogol, hogy bosszút álhasson a két rablón.

dicaprio

Bár még el sem kezdődött a forgatás, már komoly Oscar-esélyesnek tartják a produkciót, mely talán végre meghozza DiCaprio számára a régóta megérdemelt arany szobrot. További szereplőkről egyelőre semmit sem lehet tudni, de a Korcs szerelmek és a Bábel rendezője, Alejandro González Iñárritu készíti majd a filmet és valamikor 2015 őszén kerülhet a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon