asdf

Keanu Revees és Al Pacino sorozatban folytatja tovább

Amíg Hollywood a régi klasszikusok feldolgozásaival van elfoglalva, addig az amerikai országos csatornák vezetői sorozatos formátumként próbálják meg adaptálni, folytatni a nagy kedvenceket.

Pár évvel ezelőtt szélsőséges érzelmeket váltott ki a rajongókból Norman Bates és Hannibal Lecter tv-sorozatos adaptálása, hiszen mindkét halhatatlan karakter anno óriási sikereket ért el. A titkuk az volt, hogy alapjaiban változtatták meg a pszichopatákról és sorozatgyilkosokról alkotott képet. A sorozatok szerencsére mindkét esetben jól sültek el, hiszen remek színészeket – Mads Mikkelsen (Hannibal) és Freddie Highmore (Norman Bates) - sikerült találniuk a kultikus figurákhoz.

Ezúttal az egyik mamutcsatornánál, az NBC-nél került napirendi pontra egy népszerű thriller/horror film tv-sorozatos folytatása. Nevezetesen a Keanu Reeves és Al Pacino nevével fémjelzett Az ördög ügyvédjéről van szó, ami mára már igazi csemegévé nőtte ki magát az egyre halványodó thriller piacon.  

az_ordog_ugyvedje_tv_sorozat

Első olvasatra kicsit szkeptikus voltam a projekttel kapcsolatban, ám jobban belegondolva bőven lenne benne potenciál. Egy kiváló, borzongatós hangulati jogi thriller-dráma is kisülhetne belőle, amire azért elég nagy szükség lenne az egysíkúvá váló, zömmel szuperhősös és nyomozós sorozatokkal teletűzdelt sorozatos palettán.

Egyelőre részletesebb tájékoztatást nem kaptunk, így azt sem lehet tudni, hogy miről szólna, kik lennének a főszereplők, és hogy mikor tervezi műsorra tűzni az NBC. Mindenestre nálam már most kiemelt prioritás élvez a sorozat.

Megosztás facebookon