asdf

Gerard Butler-re cserélik Patrick Swayze-t a Holtpont remakeje-ében

Kathryn Bigelow kultikus szörfös akciófilmét, a Holtpontot is újrakészítik és már az is megvan, hogy ki lesz a rosszfiú.

Gerard Butler kapta meg a Holtpont remake-jében a főállású rosszfiú, Bodhi szerepét, a színészgárda további tagjairól azonban egyelőre semmit nem lehet tudni. Az eredezi filmben Patrick Swayze játszotta a bankrabló szörfös banditát, míg az őt üldöző FBI-ügynök Keanu Reeves volt. Azóta a vizi deszkások közege már inkább retrónak számít, mint menőnek, ezért a történeten eszközöltek pár frissítést, így ezúttal simán extrémsport őrültekkel akasztja össze a bajszát a hatóság.

Gerard Butler Holtpont

A filmet Ericson Core (Legyőzhetetelen) rendezi majd Kurt Wimmer (Törvénytisztelő polgár, Az emlékmás) forgatókönyvéből és nyáron kezdődhetnek meg a munkálatok. 2014 sűrű év lesz Butler számára, ugyanis márciusban kezdődik a Gods of Egypt című fantasy filmjének a felvétele, amit a Holtpont követ nyáron és még idén szeretnék elkészíteni a Támadás a Fehér Ház ellen folytatását, az egyelőre London Has Fallen munkacímen emlegetett produkciót is.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon