asdf

Az év sokkja: közeleg az élőszereplős Dumbó film

Azt eddig is tudtuk, hogy Hollywood a képregényfilmek mellet erősen ráfeküdt a különös, egyedi megvilágítású mesefeldolgozásokra. A legnagyobb bánatomra ezúttal a Dumbót pécézték ki maguknak.

Erre már nehéz mondani bármit is. A készülő Dzsungel könyve, a Hamupipőke és a Szépség és a Szörnyeteg mellé most felírhatjuk a Dumbó feldolgozását is a listánkra. Valószínűleg egy CGI-élőszereplős hibrid lesz, azaz gyerekkorunk kedvenc elefántja minden bizonnyal számítógépes segítséggel kelhet majd életre. A projekt olyannyira előrehaladott állapotban van, hogy már írót is találtak hozzá Ehren Kruger személyében, aki Michael Bay világában edződött.

dumbo_feldolgozas

Nem szeretnék összeesküvés-elméleteket gyártani, de Michael Bay nem is olyan régen azt nyilatkozta, hogy nagyon szívesen csinálna elefántokról filmet. Igaz, hogy kis költségvetésűre gondolt, ám mivel állandó forgatókönyvírója jegyzi a Dumbó scriptjét, adja magát a dolog, hogy a rendezői feladatok ellátására a robbantások nagy mesterét, Michael Bay-t nézték ki maguknak.

Amíg várok a további fejleményekre lesz időm megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy az aranyos kiselefánt története hamarosan a szélesvásznon, popcorn filmként folytatódik tovább.

Megosztás facebookon