asdf

Michael Bay a Transformerek után elefántokkal filmezne

  • Szerző: Medve Pál
6 nap múlva a hazai mozikba kerül a CGI császár alakváltó robotjainak újabb földi zúzdája. A kihalás kora közelgő premierjének alkalmából a rendező beszélt a jövőbeli projektjeiről, elsőként egy szafaris elefántok megmentéséről szóló drámát pedzegetett.

Akik látták a Pain & Gain-t, azok tudhatják, hogy ha kevés pénzt adnak a direktornak, akkor átgondoltabb és egyedibb képekkel is tud szórakoztatni minket. Ha eltekintünk a minden másodpercben robbanó objektumaitól és Victoria’s Secret modell imádatától, akkor feltételezhetjük, hogy rendezőnek van lelke a humánusabb filmtémákhoz is. 

szegyen

Bay elmondása szerint mindig is akart egy állatokkal foglalkozó kis költségvetésű filmet rendezni. Lassan már következtethetünk arra, hogy újabb trend születhet a szórakoztató mozgóképek világában, ugyanis egyre több állat központú mozi készül a közel jövőben. Talán Mundruczó Kornél Fehér Istene volt a kialakulóban lévő új zsáner előfutára? Jelenlegi hírek alapján, még annyit tudhatunk, hogy készül egy Bad Boys 3 folytatással, és a Transformers 5. részén producerként fog dolgozni.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon