asdf

Michael Bay nélkül folytatódik a Transformers franchise?

Érdekes fejlemény látott napvilágot Michael Bay egyik interjújából, amivel kapcsolatban arra lehet következtetni, hogy a Transformers mozis feldolgozásainak atyja erősen fontolgatja azt, hogy kiszáll Optimusz kamionjából.

A Bad Boys filmek rendezője elmondta: rengeteg más története van, amit szívesen vászonra vinne. Ezzel kapcsolatban nem rég pont azt is nyilatkozta, hogy elefántokról szóló filmet szeretne készíteni a közeljövőben. Emellett nyilván az is közre játszana a döntésében, hogy a Transformers második része óta rengeteg negatív kritika éri a rendezőt, mint szakmai, mint pedig nézői vonalon. Sőt ez mára már olyannyira elfajult, hogy divattá vált Michael Bay utálata.

michael_bay_cikk_nelkule_lesz_a_transformers_5

Természetesen nem eszik olyan forrón a kását, mert a Paramount nyilván nem akar lemondani arról a rendezőről, aki futószalagon gyártja a milliárdos összbevételű filmeket. Lesz az a zsíros csekk, ami miatt Michael Bay duzzogva bár, de leforgat még egy Autobot-kalandot.

Hamarosan többet tudhatunk meg, egyelőre annyi biztos, hogy Mark Wahlberg továbbra is az új trilógia főszereplője marad, a Transformers 5. része pedig várhatóan 2016-ban érkezik a mozikba.

Megosztás facebookon