asdf

A Transformers: A kihalás kora egy új trilógiát indít majd el

  • Szerző: P. Kristóf
Michael Bay bejelentette, hogy a Transformers: A kihalás kora egy teljesen új trilógiát indít majd el.

Már egy ideje keringett a pletyka, miszerint a legújabb Transformers film az új stábbal egy második trilógia nyitódarabja lehet. Amikor egy interjúban arról kérdezték Michael Bay rendezőt, hogy A kihalás kora milyen módon kapcsolódik majd az első három részhez, elárulta, hogy a történet egy új, teljesen különálló szálon folytatódik tovább és valóban tervben van, hogy ez is kapjon két folytatást. 

Transformers 4

"Ez egy teljesen új Transformers. Volt először három rész, az első trilógia, ez pedig a következő lesz. Igen, ez az új trilógia első része. Abban viszont nem vagyok teljesen biztos, hogy a folytatásokat is én csinálom majd." - árulta el Bay. 

A rajongók legnagyobb örömére az új részben ezúttal már a Dinobotok is szerepet kapnak, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a filmbe a robotok eredettörténetének mely változatát tették bele. A Marvel képregények szerint akkor vették fel ezt a formát, amikor az őskorban a Földön jártak egy küldetés miatt, míg a rajzfilmsorozatban az autobotok által létrehozott fegyverek, akiket fosszilliákról mintáztak. 

"Szeretem titokban tartani a dolgokat. De igen, meg fogjátok érteni, miért vannak itt, ha már láttátok a filmet. Komolyan azt gondoljátok, hogy elárulom nektek a film történetét? Esélytelen!" - nyilatkozta a kérdésről egy interjúban a rendező. 

A film másik izgalmas új karaktere Lockdown, a csillagközi fejvadász, aki szintén először lesz látható a mozivásznon a negyedik részben.

"Lockdown egy érdekes karakter. Utazik a galaxisban, másnak dolgozva. Egyetlen valaki, egy űrlény miatt érkezik a Földre és már el is tűnt innen. Szóval nem igazán akar belekeveredni az itteni harcba. A galaxis egyensúlya eléggé felborul, amikor különböző fajok ártják bele magukat mások dolgaiba. Ez pedig egy teljesen új és hatalmas világot nyit meg a Transformerek számára. Lockdown hajójának óriási a jelentősége, amit a további filmekben felhasználhatunk majd. Van egy összetett háttértörténete, amit most még nem bontunk ki. Látni fogtok pár dolgot, amitől arra gondoltok majd 'Ez meg micsoda?' vagy 'Ezek meg kicsodák?' egyelőre azonban ezekre a kérdésekre nem válaszolunk.

A Transformers mozik negyedik részének főszereplője ezúttal nem Shia LaBeouf lesz, de ennek nem személyes nézeteltérés az oka, egyszerűen csak három filmre szólt a szerződése.

"Ő egy nagyszerű srác, de három film, ugyanaz a főszereplő, itt az ideje váltani. Mindig jó, ha felfrissítjük egy kicsit a dolgokat. A döntés kölcsönös volt, ő csak három filmet akart és ennyi. Aztán kiválasztottam Mark Wahlberg-et a helyére, mert nagyon jól éreztem magam vele a Pain & Gain forgatásán." - mondta el Michael Bay a szereplőcsere okát.

A Transformers: A kihalás kora című filmben Mark Wahlberg oldalán Nicola Peltz, Jack Reynor, Stanley Tucci, Kelsey Grammer és T.J. Miller is feltűnik majd és 2014. június 26-án kerül majd a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon