asdf

Megtámadták Michael Bay-t a Transformers 4 forgatásán

  • Szerző: P. Kristóf
A Transformers negyedik részének stábja egy napja érkezett meg a Hong Kong-i forgatási helyszínre, amikor a rendezőt támadás érte.

Egy rendőrszóvivő szerint két testvér, akiknek a forgatás helyszínéhez közel van boltjuk, odamentek Micahel Bay-hez és pénzt követeltek tőle. Arra hivatkoztak, hogy a munkálatok rossz hatással vannak az üzletükre és kompenzációt akarnak az anyagi kiesésért. 

A kezdeti párbeszéd elfajlut, egyikük először csak megfenyegette, aztán rá is támadt az amerikai sztárrendezőre, három rendőrnek kellett közbelépnie. 

A fiatalabb férfit bántalmazásért és emberrablás gyanúja miatt tartóztatták le, míg bátyját bántalmazás gyanúja miatt. 

michael bay attacked

Bay arcának jobb fele megsérült, de nem szorult ellátásra, a helyzet rendezése után egyből folytatta a forgatást. A rendező saját oldalán reagált is a pletykákra, miszerint súlyosan megsérült a támadásban:

"Az esetről terjedő pletykák nem igazak. Igen, pár bedrogozott srác hadat viselt a stábunk ellen pár órán át az első Hong Kong-i napunkon."- írta Michael Bay. "Mindenki kapott egy korrekt fizettséget a forgatás helyszínein az általunk okozott kellemetlenségekért, de ő ennek a négyszeresét akarta. Személyesen mondtam meg neki és a barátainak, hogy felejtsék el, nem hagyjuk, hogy megzsaroljanak. Egy óra múlva visszajött, miközben forgattunk, kezében egy hosszú légkondicionáló berendezéssel. Egyenesen odasétált hozzám és megpróbált arcon vágni vele, de én elhajoltam előle és ellöktem magamtól. Ekkor ugrott rá az őrség."

A stábra jellemző jó hangulatot azonban ez sem tudta elvenni, a rendőri intézkedés után onnan folytatták a munkát, ahol leálltak. "Ezek után csodás forgatási napunk volt itt Hong Kong-ban." -tette hozzá a rendező.

A Transfomers: Age of Extinction című negyedik része 2014. június 27-én kerül a mozikba és a főszerepekben ezúttal Mark Wahlberg-et, Stanley Tucci-t, Nicola Peltz-et és T.J. Miller-t láthatjuk majd. 

Megosztás facebookon