asdf

A CIA is érdeklődött Michael Bay új filmje iránt

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Amikor elkészült Michael Bay új filmjének első vágott változata, diszkrét urak kértek tőle találkozót: a CIA ügynökei - írja a Daily Beast.

13 óra: Bengázi titkos katonái megtörtént eseményeket dolgoz fel: 2011-ben a líbiai Bengáziban terroristák megtámadták az USA konzulátusát, és négy diplomatát megöltek. A film azokról az amerikai szerződéses veteránokról szól, akik harcba szálltak a támadókkal.

A CIA érdeklődését az keltette fel, hogy a produkció alapjául szolgáló tényregény, Mitchell Zuckoff azonos című könyve számos információt tartalmaz a CIA módszereiről, például arról, hogyan és kik védik a külképviseleteket. Az ügynökség nem szeretette volna, ha túl sok adat kerül át a könyvből a filmbe, vagyis Bay túl pontosan ábrázolja a CIA működését.

michael-bay-cosmic-motors

A Daily Beast rámutat arra a következetlenségre, hogy ha Zuckoff bizalmas információkat is tartalmazó könyve több mint egy éve kapható, a CIA miért pont most kezdett el aggódni a lehetséges szivárogtatás miatt. Az természetesen nem derült ki, hogy az ügynökség pontosan mely információk miatt aggódott.Michael-Bays-13-Hours-release-date-set-for-January-2016

13 óra: Bengázi titkos katonái/13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi - Hazai bemutató: 2016. február 18.

Megosztás facebookon