asdf

2016-ban is robotinvázió alatt lesz a Föld

Még be sem mutatták a Transformers: A kihalás korát, de a stúdió már is elkezdte az ötödik rész előkészületeit. A robotos filmen kívül a Paramount olyan filmeknek adott még premier dátumot, mint a G.I. Joe és a Star Trek.

1. Transformers 5

transformers_2016

A Paramount továbbra is töretlenül hisz a Transformers-franchiseba, olyannyira, hogy még a negyedik rész bemutatása előtt be is rendelték a következő robotos kalandot. Meg is van minden okuk a bizakodásra, hiszen csak a Transformers: A hold sötét oldalának az összbevétele meghaladta az egymilliárd dolláros bevételi álomhatárt és akkor még nem is beszéltünk a trilógia összértékéről. Az előző felvonáshoz hasonló eredményeket várnak a Mark Wahlberg nevével fémjelzett második Transformers-trilógia első részétől, A kihalás korától is.

Ezen felbátorodva a stúdió már le is adta az igényét az új epizódra. A robotos sci-fi ötödik része egyelőre még címnélküli, de az már most biztosnak látszik, hogy Michael Bay továbbra is marad a fedélzeten, csak úgy, mint a főszereplő, Mark Wahlberg is. A Transformers 5 várhatóan 2016-ban érkezhet majd a mozikba.

2. Star Trek 3

star_trek_3

Szintén 2016-ra várható a Paramount másik zászlóshajójának, a Star Trek-nek az új része is. Ezzel pedig a megfiatalított Enterprise legénységének a története is trilógiává fog bővülni. Érdekesség ezzel kapcsolatban, hogy az első két részt sikerre vezető J.J. Abrams várhatóan nem fog részt venni Kirk kapitányék harmadik kalandjában, hiszen ha minden jól megy, akkor eléggé el lesz foglalva a Star Wars-sal. Nagy valószínűséggel a rendezői stafétabot a trilógia első két részének – Star Trek és Sötétségben-Star Trek – a forgatókönyvét is jegyző Robert Orci veheti majd át, aki a harmadik rész scriptjéért is felelni fog.

Ugyan hivatalosan még nem erősítették meg, hogy az Enterprise legénységének minden tagja visszatér-e a folytatásra, ám mivel az ilyen nagy blockbusterek esetében legalább három részre szóló szerződést szoktak kötni a színészekkel, így Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana és Karl Urban visszatérése szinte garantált.

3. G.I. Joe 3

g.i.joe_3

A 2016-os naptári évben most már biztosan a folytatásoké lesz a főszerep, mert a fentebb említett filmeken kívül feliratkozott a listára az elit katonákból álló G.I. Joe is. Hasonlóan a Star Trek esetében, ezzel a résszel a Joe-k is trilógiává fognak bővülni.

A film forgatókönyvét a Hófehér és a vadász írója, Evan Daugherty jegyezheti, míg a rendezői teendőket az előző G.I. Joe-produkciót is ledirigáló Jon M. Chu látja el, aki a tervek szerint A szemfényvesztők 2 részét is vászonra viszi.

A színészi stábból egyelőre csak Dwayne Johnson visszatérése kezelhető tényként, a többiekről majd később kapunk információkat.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon