asdf

Megvan a G.I. Joe 3 írója és rendezője

  • Szerző: P. Kristóf
A régóta várt második G.I. Joe film idén nagyot robbant a kasszáknál így a folytatás nem is volt kérdéses. A Paramount Stúdió hivatalossá is tette a harmadik részt, most a rendező és az író kiléte is nyilvánosságra került.

Az első G.I. Joe filmet 2009-ben Stephen Sommers rendezte és 300 millió dollárt hozott világszerte. A második rész elkészítését mégis Jon M. Chu-ra bízták, aki idén tavasszal ismét bizonyított a kasszáknál, a még több sztárral felturbózott Megtorlás 371 milliót kaszált. A Paramount nem is várt sokat a harmadik rész elkészítésének bejelentésével. 

gi joe

A rendezői székbe ezúttal ismét Chu kerül, úgy tűnik meg voltak elégedve a munkájával, meg persze a bevétellel is. A Megtorlás sokkal inkább volt ninja akció, mint az első résznél megszokott sci-fi, így a költségvetés is kevesebb lett pár millióval, melynek nagy része így is az olyan sztárok gázsijára ment el, mint Bruce Willis vagy Dwayne Johnson. Mivel a G.I. Joe 3 még elég korai stádiumban van, ezért a sztoriról és a szereplőkről egyelőre semmilyen hivatalos információ nincs.

Az viszont kiderült, hogy a forgatókönyvet Evan Daugherty írja, aki korábban olyan filmek sztoriján dolgozott, mint például a Hófehér és a vadász, vagy a jövőre mozikba kerülő Tini Ninja Teknőcök reboot. Egyelőre a bemutató dátumát sem adták még meg, de ha ilyen ütemben halad tovább a produkció, akkor arra is van esély, hogy a 2015-ös blockbuster-özönben (A Bosszúállók 2, Star Wars VII, Batman/Superman, Hangyaember) láthatjuk viszont gyermekkorunk kedvenc játékkatonáit. 

Megosztás facebookon