asdf

Clooney "akciósan" szerezte a sztárokat

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: IC Press
George Clooney kedden New Yorkban a szereplők társaságában ünnepelte új filmje, a Műkincsvadászok premierjét. A legendás Ziegfield mozi vörös szőnyegéről pedig szinte azonnal Berlinbe indult. A második világháborús akció/vígjáték európai premierjére a Berlini Filmfesztivál programjában kerül sor.

Clooney – akárcsak az Ocean’s 11 esetében – a legjobb barátaival forgatta a filmet. A színész/rendezőnek szerencsére sok barátja van, és sok köztük a világsztár. Ezért lehetséges, hogy a német műkincsrablóktól műkincseket visszarabló katonai egység tagjait Clooney mellett Matt Damon, Bill Murray, John Goodman, Jean Dujardin és Cate Blanchett játssza – kedvezményesen.

Műkincsvadászok 1

"Ha minden színész megkapta volna a szokásos gázsiját, akkor ez a film legalább 150 millió dollárba kerül volna." – nyilatkozta Clooney. "Vagyis nem készül el. Mindenki szuperolcsón vállalta a feladatot. Őrületesen olcsón."

Talán a megtakarítás nevében történt az is, hogy Clooney az édesapjára is szerepet osztott. Nick Clooney a saját fia idős változatát alakítja. A sztárok és haverok, ha sokat nem is keresnek, a népszerűséget kapják cserébe: sokan elkísérik a berlini premierre Clooneyt, hogy fogadják az európai rajongók lelkesedését.

Műkincsvadászok - hazai bemutató: február 20.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon