asdf

George Clooney egy napra bárkié lehet!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Egy tökéletes este: ön és partnere New Yorkba repül. Első útja egy tévéfelvételre vezet, ahol George Clooney-t kérdezgetik; amikor ez véget ér, Clooney társaságában ülnek autóba.

A sztár új háborús kaland/vígjátéka, a Műkincsvadászok (The Monuments Men) gálabemutatójára siet. Együtt sétálnak végig a vörös szőnyegen, és még a premier utáni fogadást is együtt mulatják végig.

Mukincsvadaszok_jelenetfoto (14)

Álom? Az, de nem lehetetlen. Csupán 10 dollár kell hozzá. Meg jó sok szerencse. Clooney ugyanis saját magát sorsolja ki két embernek: a Műkincsvadászok premierjének egész napját vele töltheti valaki, aki legalább 10 dollárt adományoz a The Stallite Sentinel Projectnek. Az alapítványt a sztár és egy emberjogi aktivista, John Prendergast alapította 2010-ben, hogy a dél-szudáni polgárháború idején folyamatosan figyelhessék a polgári lakosság elleni erőszak alakulását – és így a lehető leggyorsabban juthasson el segély és segítség a bajba jutottakhoz.

A Műkincsvadászok könnyű és játékos film: háborús környezetbe helyezett Ocean’s 11-ként is szokták jellemezni, de Clooney nem viccel: ezzel a filmmel is egy jó ügyet akar szolgálni. Sok szerencsét minden próbálkozónak!

Műkincsvadászok (The Monuments Men, hazai bemutató: február 20.) 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon