asdf

Obama is rákattant a Műkincsvadászokra

  • Szerző: Marcika
  • Forrás: IC Press
Barack Obama a Fehér Ház vetítőtermében nézte meg családja társaságában a Műkincsvadászok című filmet. Elnöksége alatt már több, a társadalmat foglalkoztató, történelmi filmet nézett meg Obama, sokszor újságírók társaságában.
Az elnök moziba ment. Nem kellett sokat utaznia érte: a Fehér Ház mozitermében vetítették le George Clooney új filmjét (melyet a sztár írt, rendezett valamint producerként és főszereplőként is közreműködött benne): Barack Obama és családja kedden nézte meg a Műkincsvadászok-at. A Fehér Ház rendszeresen vetít filmeket, gyakran újságírókat is meghívnak az eseményre, és többnyire társadalmilag vagy történelmileg fontos témájú mozidarabokat tűznek műsorra.
clooneyobama
 
Ez a választás azt is jelzi: az elnök is szeret jól szórakozni. A Clooney mellet Matt Damon-t, Bill Murray-t, John Goodman-t, Cate Blanchett-et és Jean Dujardin-t is felsorakoztató filmet sokan a II. világháborúban játszódó Ocean’s 11-nek nevezték: hősei múzeumi alkalmazottak, akik kommandós egységként szállnak harcba, hogy visszaszerezzék a nácik által elrabolt műkincseket.
 
Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!
Megosztás facebookon