asdf

Angelina Jolie és Brad Pitt újra egy filmben

A két sztár először és utoljára a Mr. és Mrs. Smith című filmben szerepelt együtt, melynek forgatásán kezdődött el kapcsolatuk is. Ez most megváltozik, ugyanis Jolie úgy döntött, hogy ír egy forgatókönyvet kettőjük számára.

A sztárpár 2005-ben szerepelt először együtt a Mr. és Mrs. Smith című filmben, ahol annyira összemelegedtek, hogy nem csak a vásznon, de a való életben is randizni kezdtek. Azóta megházasodtak, született gyerekük, sőt örökbe is fogadtak pár lúrkót közösen. Közben Angelina Jolie kipróbálta magát rendezőként is, első filmjét pont hazánkban forgatta A vér és méz földje címmel a boszniai háborúról, ez azonban hatalmasat bukott. Ő viszont nem adta fel, jelenleg második rendezésének, az Unbroken című, szintén háborús filmjének utómunkálataival van elfoglalva, míg színésznőként a jövő hónapban láthatjuk viszont a Demóna című fantasyben.

pitt jolie

Az elmúlt évek során Brad Pitt sem volt rest, számtalan nagysikerű produkcióban szerepelt, sőt ő meg producerként kezdett el filmeket készíteni, melynek köszönhetpen a 12 év rabszolgaságért végre megkapta első Oscar-díját is. Idén már csak egy filmben láthatjuk majd, az egyelőre Fury nevet viselő háborús drámában.

Úgy látszik, hogy több, mint egy évtized kellett ahhoz, hogy karrierjük újra találkozzon, most ugyanis maga Angelina Jolie vette kezébe az irányítást. A gyönyörű színésznő-rendező állítólag már meg is írta a forgatókönyvet kettejük számára, de még számos változtatáson kell átmennie majd, így egyelőre semmi infót nem szivárogtattak ki arról sem, hogy miről szól a sztori, vagy milyen karaktereket alakítanak benne. 

Demóna - Hazai bemutató: 2014. június 5.

Fury - Bemutató: 2014. november 14.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon