asdf

Angelina lefogyasztja a színészeit

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Drasztikus fogyókúrába kezdett Hollywood új kedvence, Domhnall Gleeson. Ő a főszereplője Angelina Jolie második rendezésének, amely egy amerikai háborús hősről szól.

A megtörtént eseményeken alapuló Unbroken az olimpikon Russell Alan Philips történetét meséli el, aki bombázópilóta volt a második világháborúban. Gépe lezuhant a Csendes-óceán felett, ő pedig 47 napig hánykolódott társaival egy tutajon. Amikor partot értek, japán hadifogságba kerültek, ahol embertelen kínzásoknak és éhezésnek voltak kitéve.

A film szereplőinek természetesen hitelesen kell kinézniük, ezért kénytelenek koplalni. Gleeson már vagy 15 kilót fogyott, és nagyon büszke az eredményre. "A film nem hatna autentikusnak, ha jól táplált hajótörötteket mutatna a nézőknek, akik aztán a brutális japán fogságban is majd kicsattannak az egészségtől - mondja az ír színész. - Már eléggé úgy nézek ki, mint egy hadifogoly. Két és fél hét múlva kezdek forgatni Ausztráliában, addig még ledobok pár kilót."

Időről időre

Domhnall Gleeson hamarosan látható lesz az Időről időre című romantikus vígjáték főszerepében, amelyben időutazót alakít, aki újra és újra megpróbálja jóvátenni a hibákat, amelyeket udvarlás közben elkövet.

(About Time - hazai bemutató: most csütörtökön!)

(Unbroken - hazai bemutató: 2015. január)

Megosztás facebookon