asdf

Budapesten forgat a Holtodiglan és a Rendíthetetlen sztárja

Magyarországra érkezik a Holtodiglan című film egyik főszereplője, Rosamund Pike, valamint a Rendíthetetlen című film főhőse, Jack O'Connell. A dolog apropója egy második világháborús film, amelynek egyes jeleneteit Budapesten fogják forgatni.

A Variety szerint augusztusban érkezik a stáb. A HHHH című film egy magas rangú náci tiszt elleni merénylet történetét dolgozza fel. Reinhard Heydrich volt a holokauszt egyik fő ideológusa és szervezője, aki ellen 1942-ben egy prágai templomban, egy cseh és egy szlovák származású ellenálló halálos kimenetelű támadást intézett.hhhh_movie_2016Az Oscar-díjra jelölt Rosamund Pike Heydrich feleségét fogja játszani. Állítólag Linda Heydrich ismertette meg férjével a náci ideológiát. Jason Clarke alakítja Heydrichet (a színészt legközelebb John Connorként láthatjuk a Terminator: Genisys-ben). Mia Wasikowská (Alice Csodaországban, A hasonmás, Térkép a csillagokhoz) egy cseh ellenálló bőrébe bújik. A két merénylőt, Jozef Gabčíkot és Jan Kubišt Jack O’Connell (Rendíthetetlen, ’71) és Jack Reynor (Elpuskázva, Transformers: A kihalás kora) alakítja. Laurent Binet könyve alapján a drámát Cédric Jimenez rendezi, amelyhez Laurent Binet és Audrey Diwan szolgáltatják majd a forgatókönyvet.

A sztárokkal tele pakolt produkció ígéretesnek tűnik, de tudjuk, hogy egy sztárokkal megtűzdelt szereplőgárda még nem jelent sikert. A filmet 2016-ban láthatjuk a tervek szerint.

Megosztás facebookon