asdf

Angelina Jolie rosszul érzi magát legújabb filmje forgatásán

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: UIP-Duna
Angelina Jolie második filmjét rendezi, de nem érzi magát túl jól. Nem a forgatás hangulatával, hanem az ausztrál hőséggel van problémája.

Aki utálja a hazai nyirkos-hideg december közepi időjárást, az álljon meg egy pillanatra, és néma sajnálattal adózzon Angelina Jolie-nak, aki alig kap levegőt a melegtől. A színésznő második filmjét rendezi Ausztráliában, negyven fokos hőségben. A helyszín Werris Creek Új-Dél Walesben, ahol ilyenkor karácsony táján trópusi hőség tombol. Angelina jól bírja a meleget, de ez a száraz forróság nagyon megviseli, aminek talán az is oka, hogy még nem épült fel teljesen év eleji dupla mellműtétje óta.

Angelina Jolie Unbroken

A színésznő második filmje az Unbroken címet viseli, és azokról az amerikai pilótákról szól, akiket a második világháborúban fogságba ejtettek a japánok, miután gépük lelövését túlélve 42 napig hánykolódtak a tengeren. A foglyoknak embertelen kínokat kellett kiállniuk, de nem törtek meg, és kitartottak a szövetségesek győzelméig. A film főszereplői Garrett HedlundJack O'Connell, Domhnall Gleesonés Alex Russell, a forgatókönyvet pedig a Coen-fivérek írták.

(Unbroken - hazai bemutató: 2014. december)

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon