asdf

A Birdman, a film, amiről mindenki beszél!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Ezen a héten érkezik a mozikba Alejandro González Iñárritu 2 Golden Globe díjjal jutalmazott nagysikerű filmje, a BIRDMAN avagy a mellőzés meglepő ereje (16).
A Michael Keaton, Edward Norton, Emma Stone, Zach Galifianakis és Naomi Watts főszereplésével készült film az IMDB.com adatai szerint eddig 98 díjat és 107 jelölést gyűjtött be (!!!) és felkerült a Top250-es listára is az előkelő 84. helyre**, mindezt úgy, hogy Európában és Ázsiában is még csak most fogják bemutatni a széles közönségnek! Nem elhanyagolható az sem, hogy a Rotten Tomatoes oldalán jelenleg több mint 240 kritika alapján kiemelkedően magas, 92% értékelést kapott a film!

Sztárnak lenni nehéz. Korosodó sztárnak még nehezebb. De a legnehezebb annak, aki valaha sztár volt, és most újra vissza szeretne jutni a reflektorfénybe. A film főhőse, Riggan Thomson (Michael Keaton) valaha egy legendás képregényhőst alakított a mozikban – három részen át. Ám hiába szárnyalt akkor, azóta nem nagyon keresik, ő megöregedett, a szakma szélére sodródott, és most egyetlen utolsó rohammal próbálja visszahódítani magának a népszerűséget. Új, utolsó esélye a Broadwayra szólítja: egy színdarab írója, producere és persze főszereplője lesz. Ha tényleg lesz előadás. Ha ő még bírja erővel.
Megosztás facebookon