asdf

Patrick Dempsey 5 legjobb szerepe

  • Szerző: Marcika
A népszerű színész ma ünnepli 48. születésnapját, így összeszedtük 5 legjobb alakítását. Íme:

Grace Klinika - Dr. Derek Sheperd

Ezzel a sorozattal vált igazán népszerűvé és ismertté Patrick Dempsey. A sorozat az egyik legkedveltebb kórházat történet a Vészhelyzet óta, igaz sokkal nagyobb hangsúlyt kap a szereplők személyes élete, mint a szakmai tudásuk, de ez talán nem is olyan nagy baj a nézőknek. Mi seb bizonyítja ezt jobban, mint az eddigi évadok, illetve, hogy az alkotókban még fel sem merült a sorozat befejezése. Derek Sheperd idegsebész pedig, akit a színész alakít az első évadtól kezdve oszlopos tagja a klinika életének.

grace2

McCsábító a kórházban hódít

Boldogító talán - Tom

Természetesen itt is egy jóképű csábítót alakít a színész, aki megelégeli az egyéjszakás kalandokat. Csak egy igazi lány van az életében, aki a legjobb barátja, de mire ráveszi magát, hogy ezt elmondja neki a lány az eljegyzésének hírével tér vissza skóciai útjáról. Megkéri Tomot, hogy legyen a "koszorúslánya", így innentől csak egy cél lebeg előtte: megakadályozni az esküvőt!

boldogitotalan

Vajon megszerzi-e álmai nőjét? Ha ő nem akkor senki!

Bűbáj - Robert

Igazi Disney mese lenne. Ha a gonosz mostoha nem száműzné a királylány pont New Yorkba. Még egy átlagembernek is ijesztő lehet az a világ, de egy kastélyokhoz szokott lánynak maga a pokol. Természetesen a nyüzsgő városban is megtalálja a jószándékú segítőjét, Robertet, akit Patrick Dempsey alakít. A film nem csak a kicsiknek lehet élvezetes, bármilyen korosztály megtalálja benne a maga számítását.

bűbájkép

Az ártatlan királylány gyorsan levetkőzik a csábító előtt...

Mindenütt nő - Andrew Hennings

Igazi karakter színészt csinálnak a rendezők Patrick Dempseyből, aki ebben a filmben is a jóképű, ráadásul gazdag vőlegény játszik Reese Witherspoon oldalán. A lánykérésig minden rendben is volt, amíg az újdonsült menyasszony haza nem utazik vidékre, hogy elújságolja szüleinek a jó hírt és elváljon gyerekkori szerelmétől.

mindenuttno

Ezúttal Reese Whitherspoon oldalán

Valentin nap - Dr. Harrison Copeland

Ez a film annyi sztárt vonultat fel, hogy nem is lehet igazából követni. Julia Roberts mellett Jamie Foxx, Anne Hathaway, Jessica Alba és a sort még folytathatnánk. Bár a kritikusok és a nézők egy része is többet várt a nagy nevek miatt a filmtől, szerintem egy kifejezetten aranyos és szórakoztató film kerekedik ki 2 óra alatt. Patrick Dempsey pedig ismét csábít. Mi mást is tenne?

valentinenap

Mindig kijut neki a jó nőkből

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon