asdf

Már készül a Godzilla folytatása

Akkora siker lett a legújabb Godzilla film, hogy már a folytatását tervezik, melynek előkészületei el is kezdődtek.

Roland Emmerich 1998-as Godzillája csúnyán elhasalt, bár anyagilag megtérült, de annyira utálták a rajongók, hogy a történet nem folytatódhatott azon a szálon. A következő amerikai feldolgozásra több, mint egy évtizedet kellett várni, ugyanis Gareth Edwards idén újra elengedte a nukleáris szörnyeteget, hogy proig rombolja a fél világot. Úgy látszik, hogy jó döntés volt kiéheztetni a világot Godzillára, ahogy a rendezőválasztás is, bár elsőre rizikósnak tűnt, hiszen Edwards első filmje, a Monsters még hárommillió dollárt sem tudott összeszedni. Hollywood mégis megbízott benne és a karakter történetének egyik legütősebb alkotásával jutalmazta ezt meg, mely már a nyitóhétvégén óriási sikernek bizonyult, hiszen csütörtök óta világviszonylatban a magasnak számító költségvetését is visszahozta, eddig összesen 204 millió dollárt keresett és ez még csak a kezdet.

godzilla

Ezen a studió is felbátorodott és bejelentették, hogy már készülőben van a film folytatása is, melyről egyelőre többet nem árultak el. Edwards viszont korábban már eljátszott a második rész lehetőségével és akkor azt mondta, hogy abban a Destroy All Monsters című klasszikus Godzilla film mintájára egy all stars szörnycsapatot hozna össze egy általuk lakott szigeten. 

Egyelőre azonban még az sem biztos, hogy visszatérhet rendezőként, ahogy a főszereplők közreműködéséről, de még a forgatókönyvírókról, vagy a premier dátumáról sem árultak el semmit, így a Godzilla 2-ről egyelőre annyit lehet tudni hivatalosan, hogy már dolgoznak az előkészületein.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon