asdf

Godzilla minden eddiginél nagyobbra nőtt

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: IC Press
A Godzilla rendezője elárulta, hogy egy olyan szörnyet álmodott meg, amely minden eddiginél nagyobb, hogy végre hozzá méltó pusztítást vihessen véghez.
A múlt hét nagy örömmel végződött néhány filmrajongó számára. Nagyon naggyal. Egy New York-i moziban, a rendező jelenlétében nézhettek meg 15 percet Godzilla feltámadásából. A világ legismertebb szörnyét új életre vezénylő filmes, Gareth Edwards a vetítés után szívesen mesélt is a lelkesedő nézőknek. Például elmondta azt, hogy az új szörny 106 méter (350 láb) magas – Akkorát akartunk, hogy bármilyen városképből kilógjon – mondta el a rendező. – De nem akartunk túlzásba esni: kell, hogy legyen ellensége, ami fölé magasodhat, különben eltűnne az izgalom a filmből.
 
Godzilla
 
A kérdezősködők azt is megtudták, hogy a rendező úgy emlékszik, Godzilla hangját nehezebb volt megalkotni, mint a látványát: a hangot ugyanis az alapoktól kellett megteremteni, míg a test megépítéséhez felhasználhatták az eredeti filmek néhány ötletét. De ez még mindig nem a lényeg. A rendező abba is beavatta a kíváncsiskodókat, hogy mi inspirálta őt igazán a filmezés során:
 
– Az elmúlt évben nem volt olyan nap, hogy ne mondta volna nekem valaki ezt: imádom Godzillát, el ne b*szd!
 
Godzilla - Hazai bemutató: 2014. május 15.
 
Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.
Megosztás facebookon