asdf

Bryan Cranston fagyival lepte meg kollégáit

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: IC Press
Bryan Cranston, a Totál szívás és a Már megint Malcolm sztárja egy egész teherautónyi fagylalttal lepte meg kollégáit a Godzilla forgatásán.

Amikor újságírókat engedtek be a Godzilla (Godzilla, hazai bemutató: május15.) vancouveri forgatására, azok meghökkentő látvánnyal szembesültek: egy fagylaltszállító teherautóval, melyet a hatalmas stáb tagjai ostromoltak éppen. De ez nem egy jelenet volt a filmből: csak Bryan Cranston, a mega-akciófilm egyik főszereplője vendégelte meg kollégáit az utolsó forgatási napján: egy teherautónyi fagylaltkülönlegességet hozatott nekik.

Bryan Cranston

– Nagyon élveztem a munkát – nyilatkozta az 57 éves színész. – Pedig eleinte el sem akartam vállalni. Úgy éreztem, hogy a Totál szívás (Breaking Bad) annyira jól volt megírva, hogy utána nem szerettem volna egy óriásszörnyes katasztrófafilmben felbukkanni. De vesztemre leültem beszélgetni Gareth Edwards-szal, a rendezővel, és ő meggyőzött róla: ez a film nemcsak a szörnyről, meg a rombolásról szól, hanem az emberekről is. Az én történetszálam egy apa/fia kapcsolat fordulataitól is izgalmas. Meg persze mindattól, amit a digitális trükkösök utána körénk raknak – ezért kapnak ők dupla adag fagylaltot.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon