asdf

Dwayne „The Rock” Johnson bejelentette: David Hasselhoff visszatér!

A Baywatch című film körül viszonylag nagy a felhajtás, köszönhetően a sorozat dicső múltjának, és a szép fiúk-lányok részvételének. Ezúttal sikerült egy élő mellszőr legendát is leszerződtetniük a filmre!

A tengerpartok és a hullámok királya is visszatér!

A hírt maga a film főszereplője, a tesztoszteron király Dwayne Johnson erősítette meg a saját közösségi csatornáján. Egyelőre nem tudni, hogy David Hasselhoff csak egy rövid cameo-ig lesz jelen, vagy a történeten belül komolyabb funkciója is lesz, ám az biztos, hogy Mitch Buchannon 2017-ben visszatér! Azért is örülök ennek a hírnek, mert most egy elég jelentős generációváltás lesz a Baywatch-ban - feltéve, ha siker lesz -, ennél fogva a nézők és a rajongók számára David Hasselhoff afféle hídként lesz jelen a régi és az új csapat között. Már csak a szilikon királynőjét, Pamela Andersont várjuk vissza a régi piros úszódresszébe!

dwayne_kelly_baywatch

A főbb szerepekben Dwayne „The Rock” Johnson-t, Zac Efron-t, Alexandra Daddario-t, Kelly Rohrbach-ot és Ilfenesh Hadera-t láthatjuk majd. A filmet a Förtelmes főnökök rendezője, Seth Gordon dirigálja.

dwayne_zac

Az amerikai bemutató 2017. május 19-én esedékes.

Megosztás facebookon