asdf

Bréking: a Szikla elnöknek készül!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Nem zárja ki a lehetőségét a Sziklának becézett Dwayne Johnson, hogy politikai pályára lép, és ha már így tesz, meg sem áll a legfontosabb posztig, mert világ életében maximalista volt.

„Még semmi sem biztos, de a gondolat, hogy kormányzó vagy elnök legyek, meglehetősen csábító” – mondta a pankrátorból lett szupersztár a GQ magazin brit kiadásának adott interjújában. Johnson azért mer nagyot álmodni, mert mint fogalmazott, szeretne globális léptékben hatással lenni az emberek életére. Ám siet mindenkit megnyugtatni: még egy csomó dolgot véghez akar vinni, mielőtt politikus lesz. Álmai egyébként nem irreálisak, hiszen idősebb kollégája, Arnold Schwarzenegger is súlyzókkal kezdte pályafutását, aztán lám, mozisztár, majd Kalifornia kormányzója lett.

the-rock-for-president-dwayne-johnsonJohnson nem a levegőbe beszélt, amikor azt mondta, még sok a dolga, mielőtt elnök lesz, hiszen tele lesznek a mozik a filmjeivel. Jön a Központi intelligencia, amelyben legyőzhetetlen, ám kissé retardált CIA-ügynököt alakít Kevin Hart komikus oldalán, jövőre pedig a Baywatchban és a Halálos iram 8-ban feszíti meg acélizmait.

Központi hírszerzés/Central Intelligence – Hazai bemutató: 2016. június 16.

Halálos iramban 8./Furious 8. – Hazai bemutató: 2017. április

Baywatch – Hazai bemutató: 2017. május

Megosztás facebookon