asdf

Dwayne Johnson nem engedi, hogy lustálkodjunk!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Mint minden nagyobb sztár, Dwayne Johnson is sajátmárkás termékekkel árasztja el a piacot.

A Project Rock keretében most a The Rock Clock nevű applikációval jelentkezett, ami telefonra letölthető motivációs ébresztőprogram a Szikla stílusában, azaz digitális vekker. Először is nincs szundigomb, tehát ha az ébresztés elindul, nem lehet elodázni a felkelést. A Szikla leginkább azzal motivál, hogy mind a 25 ébresztőmód roppant idegesítő, a felhasználó inkább kikászálódik az ágyból, csak legyen már vége.

dwayne-johnson-app-2016A csengőhangok jó részét maga a Szikla énekelte vagy mondta fel, és mint minden rendes vekker esetében, a hangerő egyre nő, miután az ébresztés megkezdődött. A bíp-bíp vagy ring-ring egyre agresszívabb ismételgetése még hagyján, de amikor a Szikla rázendít a Good Morning Sunshine átköltött változatára, garantált, hogy a felhasználó sikoltozva rohan a fürdőszobába.

dwayne-johnson-project-rock

Szikla humorával hamarosan a mozikban is találkozhatunk. A Központi hírszerzés című akcióvígjátékban a nagyjából fele akkora méretű Kevin Hart komikussal az oldalán menti meg a világot. Jövőre két nagy nyári moziban tér vissza: a Baywatchban és a Halálos iram 8-ban. Mindkét film forgatása folyamatban van.

Központi hírszerzés/Central Intelligence - Hazai bemutató: 2016. június 16.

Halálos iramban 8./Furious 8. - Hazai bemutató: 2017. április

Baywatch - Hazai bemutató: 2017. május

Megosztás facebookon