asdf

Zombikat gyilkol a Baywatch sztárja

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Jövőre visszatér David Hasselhoff a Baywatch című tévés klasszikus moziváltozatában, de egyébként sem ücsörög a babérjain.

Azért kevesen találnák ki, milyen új szerepben fog felbukkanni. A Call of Duty: Infinite Warfare nevű lövöldözős videójáték zombis pályáján jelenik majd meg, afféle kalauzként a játékosok számára, aki ötleteket ad nekik, hogyan haladjanak tovább.

call-of-duty-infinite-warfare-zombies-met-david-hasselhoff

A novemberben megjelenő, már előjegyezhető videójáték promóciója javában tart, Hasselhoff ennek jegyében tájékoztatta a rajongókat, miért élvezte a munkát. „Teljesen rám bízták, hogyan építsem fel a karaktert. A Baywatch most nem játszott, de sok mindent beletettem a Knight Riderből. Nagyon vicces, hogy az új játékban a zombis pálya egy nyolcvanas évek stílusában épült vidámpark. S miért jó zombikat ölni? Mert nem egyszerűen összerogynak, amikor kinyírod őket, hanem szét is spriccelnek. És miért nem tudnak győzni a zombik pókerben? Mert folyton leszakad a karjuk! Ettől olyan viccesek!" – mondta a színész legújabb interjújában a legnagyobb német videójáték-találkozón, a Gamescomon.

Baywatch filmben Dwayne Johnson és Zac Efron mellett napjaink legfelkapottabb modelljei is képviseltetik magukat piros úszódresszben: Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach és Ifenesh Hadera, de még Pamela Andreson is beugrik egy meglepetés-szerepben.

Baywatch – Hazai bemutató: 2017. július

Megosztás facebookon