asdf

Kiderült, kit játszik Zac Efron a Baywatch-ban

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Már leforgatták és javában vágják a legendás tévésorozat nyomán készült Baywatch-ot, de azért még utólag bele lehet nyúlni az anyagba.

Kiszivárgott, hogy az egyik főszereplő, Zac Efron nem is olyan makulátlan figurát játszik a filmben, mint eredetileg tervezték. Az erősen kigyúrt testalkatú Matt Brody az első változat szerint nagyon rendes vasárnapi gyerek lett volna, de a riói olimpia felülírta a dramaturgiát. Mint emlékezetes, az amerikaiak leghíresebb úszó olimpikonja, Ryan Lochte azzal állt elő Rióban, hogy kirabolták egy benzinkútnál, ám kisvártatva kiderült, hogy valójában részegen randalírozott a társaival, és hatóságilag elő kellett állítani. Ezzel bemocskolta sportolói hírnevét.

Zac-Efron-Shirtless-Baywatch-Movie

zac-efron-baywatch-2016

Meg nem erősített stúdióhírek szerint hasonló karaktert alakít így utólag Zac Efron a Baywatch-ban. Az élsportoló Brodyt kirívóan rossz magaviselete miatt közhasznú munkára ítélik, így kerül a sok piros dresszes, feszes idomú életmentő hölgy mellé a tengerpartra, ami talán nem is olyan nagy büntetés egy rovott múltú számára, legalábbis a közönség soraiból nézve.

Baywatch – Hazai bemutató: 2017. július

Megosztás facebookon