asdf

Dwayne Johnson miatt leállt a forgalom

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Forgalmi dugót okozott Dwayne Johnson Los Angeles-ben, amikor egy rajongója miatt megállította pickupját az út közepén, hogy közös szelfiket készítsenek.
Minderről az Instagramján számolt be a Sziklának becézett egykori pankrátor, és egy videót is közzétett az esetről.
therock-traffic-selfie-
„Mentem hazafelé a munkából, és ez a srác odahúzódott mellém a szomszédos sávban. Felismert és teljesen beindult, úgyhogy leengedtem az ablakot, hogy köszönjek neki. Erre még izgatottabb lett, kiszállt a kocsijából, és odajött az ablakomhoz, hogy szelfiket csináljunk. Igaz, hogy nagy dugót okoztunk, de azért mégiscsak az a hírnév legjobb mellékhatása, hogy örömet tudunk okozni a rajongóknak. – tette közzé Johnson.
Dwayne Johnson-t legközelebb a Baywatch nagyszabású moziváltozatában láthatjuk, amelyben nem csupán mindenkit kiment a vízből, de egy bűnszervezettel is felveszi a harcot Zac Efron oldalán. Nem hiányoznak a piros úszódresszbe öltözött kisportolt lányok sem, akiknek csapatát többek között Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach és Ilfenesh Hadera erősíti, míg a főgonoszt az indiai Priyanka Chopra játssza, aki ezzel a filmmel vált hollywoodi sztárrá.


Baywatch – Hazai bemutató: 2017. július 13.
Megosztás facebookon