asdf

Dwayne Johnson elnök akar lenni?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
A Halálos iramban filmek és a Baywatch sztárja meghökkentő kijelentést tett. Olyat mondott Dwayne Johnson, hogy egy kicsit mindenkiben bennszakadt a levegő.
Kijelentette, nagyon valószínű, hogy 2020-ban indul az elnökválasztáson. A GQ magazinnak adott interjúban elárulta, nagyjából egy éve mocorog benne ez a gondolat. Egyelőre nincs pontosan kidolgozott programja, de az az elve, hogy mindenkivel leül majd tárgyalni, azokkal is, akik nagyon nem értenek vele egyet. Ha pedig sokan nem értenek vele egyet, megfontolja, hogy lehet valami, amiről neki nincs tudomása, és ennek jegyében újragondolja a stratégiáját. A jelenlegi elnökről, Donald Trump-ról is óvatosan nyilatkozik, mondván, korai lenne még megítélni, mit csinál jól vagy rosszul, a muszlimellenes intézkedésekkel azonban határozottan nem ért egyet.
The-Rock-baywatch-movie
Johnson-t tavaly Trump és Clinton stábja is megkereste, hogy támogassa elnökválasztási kampányukat, de nem állt be egyik jelölt mögé sem – talán már akkor is a saját indulása foglalkoztatta.
The-Rock-baywatch-
A fejlett izomzatú pankrátort legközelebb a Baywatch című klasszikus tévésorozat moziváltozatában láthatjuk, amelyben nem csupán a fuldoklókat menti meg, hanem egy öszeesküvést is leleplez, amely az egész partvidék békéjét fenyegeti.
Baywatch – Hazai bemutató: 2017. július 13
Megosztás facebookon