asdf

Az InterCom márciusi DVD/BD megjelenései

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: IC Press
Az InterCom jóvoltából három nagy sikerű tavalyi mozifilmet vihetünk haza márciusban.

Insidious - A gonosz háza

Insidious 2

Kritika: A túlvilág visszavág

Megjelenés: 2014. március 5.

DVD: Az egy lemezes kiadáson 5.1-es szinkronnal élvezhetjük a filmet, de ha valaki az eredeti szöveget szeretné hallgatni, az ugyanilyen minőségben megteheti és ezúttal is jár mellé a magyar felirat. Az extrák között viszont már csak angolul két videót találunk, egy kulisszák mögötti dokut és egy Kísérteties átalauklás című kisfilmet.

BD: Szokás szerint a Blu-Ray lemez jóval több extrát tartalmaz, kapunk még pluszban egy 3 részes webizódot Mindenütt szellemek címmel, interjúkat a forgatásról, egy kisfilmet a kórházról, amely fontos szerepet játszik a sztoriban és a forgatókönyvíró naplóját. 

Phillips kapitány

Phillips kapitány

Kritika: Az utolsó amerikai hős

Megjelenés: 2014. március 12.

DVD: Tom Hanks legutóbbi nagy dobását a mozikban feliratosan tekinthettük meg, így most láthatjuk majd magyar szinkronnal először, de aki ragaszkodik ahhoz a verzióhoz, feliratokat is talál. Az extráknál viszont már nem, angol nyelven élvezhetjük Paul Greengrass rendező audiokommentárját, valamint a több, mint 50 perces werkfilmet.

BD: Ezúttal a Blu-Ray lemez sem tartogat több meglepetést, az egyetlen, ami megkülönbözteti a DVD-től, az a kép és hang minősége.

BD Steelbook: Ugyanez a kiadvány egyúttal elérhető lesz fémdobozos változatban is, mely szintén nem tartalmaz további extrákat, csupán a lezser és elpusztíthatatlan kinézetet.

A jogász

A jogász

Kritika: Bűn és bűnhődés, avagy a jógászi ballépés

Megjelenés: 2014. március 19.

DVD: A jogász a mozi óta szintén kapott egy szinkront, valamint tartalmaz négy darab magyar feliratos vírusvideót a karakterekről, melyekkel a filmet reklámozták.

BD: A Blu-Ray személyreszabott extrája ezúttal a DVD különlegességei mellett csupán angol nyelvű előzeteseket és tévéreklámokat rejt magában. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon