asdf

Az InterCom februári DVD/ Blu-Ray megjelenései

Az InterCom februárban is gondoskodik a felhőtlen otthoni szórakozásról egy sor remek filmmel.

Vakszerencse

Vakszerencse

Megjelenés: 2014. február 12.

Kritika: A vakszerencse nem jött be

DVD: Szimpla egylemezes kiadásban kerül boltokba a film. A hangok között magyar, angol, cseh, lengyel, valamint török nyelvű 5.1-es szinkront találunk, továbbá 16 féle különböző feliratot. A lemez egyetlen extrája a magyar felirattal ellátott kimaradt jelenetek.

Blu-Ray: A kék verzióban még pluszban találunk spanyol, orosz, portugál, thai és ukrán szinkront is, ezek közül az angol és az orosz 5.1 DTS minőségű. Ezen kívül a film is hosszabb közel négy perccel és a kimaradt jelenetek mellett egy kisfilmet is találunk rajta, KÁRTYABARLANG: Az online póker kulisszatitkai – a veszélyes leosztás címmel.

Robotzsaru

Robotzsaru

Megjelenés: 2014. február 12.

Blu-Ray: Még a remake érkezése előtt piacra dobják a klasszikus Robotzsaru felturbózott Blu-Ray kiadványát rengeteg extrával. Láthatunk egy mostani beszélgetést a film készítőivel, egy werkfilmet, kisfilmeket (Robotzsaru – legenda születik/Kisfilmek 1987-ből: Forgatás + Így készült/A vén Detroit bűnözői/Különleges effektusok – Egykor és most/Storyboard – Phil Tippett animátor kommentárjával), kimaradt jeleneteket és egy audiokommentárt Paul Verhoeven rendezővel és a film egyik producerével.

Itt a vége

Itt a vége

Megjelenés: 2014. február 19.

DVD:A moziban vetített feliratos változat után végre szinkronosan élvezhető a tavalyi év egyik legőrültebb vígjátéka. Az egylemezes kiadvány tartalmazza a szinte kötelező hangsávokat (angol, magyar, cseh, lengyel, orosz) és a feleslegesen sok feliratot is. Az extrák között lapul Seth Rogen és Evan Goldberg rendezők audiokommentárja, valamint két kisfilm is (Így rendezd a barátaidat/Erről szól a marketing) Viszont ezek sajnos csak eredeti nyelven nézhetőek.

Blu-Ray: A Blu_ray lemez viszont ennél jóval több extrát és persze tökéletesebb kép - és hangélményt tartalmaz. Szintén csak eredeti nyelven megnézhetjük a Bakikat, a kimaradt jeleneteket, valamint hét kisfilmet is (Variációk marhulásra/Meta-apokalipszis/Buli van!/A kannibál király/Technika rulez!/Így készült az „Így készült az Ananász expressz 2."" /Jay & Seth vs. Apokalipszis – Az eredeti rövidfilm)

Magassági ámor

Magassági ámor

Megjelenés: 2014. február 19.

DVD: A nálunk mozikban nem is vetített vígjáték szimpla egylemezes DVD-kiadásban jelenik meg. Szokásos hangok, szokásos feliratok és három magyar feliratos kisfilm extrának. (Mennyei lányok/ Angyali férfiak/ A történet)

Félelmetes nap

Félelmetes nap

Megjelenés: 2014. február 19.

DVD: A Félelmetes nap című film is otthoni kiadásban jut el hozzánk először, de egyből szinkronosan nézhetjük meg. A lemez rendkívül egyszerű és célra törő, a film mellett csupán a kimaradt jelenetek és a rendező audiokommentárja található, az is eredeti nyelven.

Az első igazi nyár

Az első igazi nyár

Megjelenés: 2014. február 26.

DVD: Az első igazi nyár szintén nem volt a magyar mozik műsorán. Készült hozzá szinkron is, továbbá az extrák is feliratosan nézhetők végig. A lemezen vannak kimaradt jelenetek és három kisfilm is (Túra a vízi vidámparkban/ A filmkészítők: Jim és Nat/ A színészgárda)

Blu-Ray: A DVD-hez képest itt még van werkfilm, vicces interjúk a stábbal, valamint egy vicces rövidfilm a forgatásról.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

 

Megosztás facebookon