asdf

Májusi DVD és Blu-ray megjelenések

A májusi megjelenésünk között a filmrajongók ismét bőven válogathatnak a különböző műfajok között.

Ebben a hónapban érkezik a Tim Burton rendezte Frankenweenie – Ebcsont beforr, ami DVD, és BD mellett 3D BD-n is elérhető lesz. A kiadványok extráiból sok érdekességet megtudhatnak a rajongók  Victor és Sparky szívmelengető történetének háttérmunkáról.

Frankenweenie_3DBD_3D pack

A Disney májusban további két klasszikus megjelenéssel rukkol elő, érkezik az Aladdin Blu-ray, és a Némó nyomában 3D Blu-ray!

A romantikus filmek kedvelői figyelmébe ajánljuk az Oscar-díjas Jennifer Lawrence,  Bradley CooperRobert De NiroJacki Weaver, és Chris Tucker főszereplésével készült kicsit dilis, de annál jobban szerethető karaktereket felvonultató  A napos oldal  romantikus vígjátékot,  valamit a Nicole Kidman, és Clive Owen főszereplésével készült komolyabb hangvételű, szenvedélytől fűtött romantikus filmet, a  Hemingway és Gallhorn-t. Mindkét film DVD-n lesz elérhető a hónap végén.

 The Impossible_2D_HU

A felejthetetlen igaz történet alapján készült A lehetetlen DVD-n lesz elérhető Ewan McGregor, és az alakításáért Oscar-díjra jelöltNaomi Watts főszereplésével.

 Desperate_Housewives_8_2D pack

Ebben a hónapban a sorozatok kedvelő végre beszerezhetik a Született feleségek befejező, 8.évadát, valamint a Ewingok is újra meghódítják az otthonokat, elérhetővé válik a legendás TV-sorozat folytatása, a 2012-es Dallas 1. évada, és egy izgalmas sorozat is megjelenik májusban, A célszemély 1. évada, a Lost sorozatból már jól ismert Michael Emerson főszereplésével.

 Dredd-DVD_2D pack

A képregény rajongók számára kötelező darab a  Dredd, ami DVD-n, és 3D Blu-rayen is elérhető lesz. Május 22-én pedig már kapható a legendás akcióhős, Schwarzenegger, és a Jackass sztárja, Johnny Knoxville  főszereplésével készült humoros, pörgős akciófilm, az Erőnek erejével , ami DVD-n, és Blu-rayen is elérhető lesz.

Megosztás facebookon