asdf

Az éhezők viadala lesz Philip Seymour Hoffman utolsó filmje

  • Szerző: P. Kristóf
A múlt vasárnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Philip Seymour Hoffman utolsó filmje Az éhezők viadala: A kiválasztott két része lesz.

Az éhezők viadala filmeket készítő stúdió úgy döntött, hogy a trilógia két részre szedett befejezéséhez már nem keresnek új sztárt a Futótűzben bemutatkozó rebellis játékmestert alakító Hoffman helyére. Erre azért lett volna szükség, mert a vasárnap elhunyt színész csupán A kiválasztott első részének jeleneteit forgatta le, de az utolsóban is fontos szerepe lenne. 

Philip Éhezők

Mivel a Lionsgate-et már így is sok bírálat érte, amiért eltértek pár apróságban az eredeti regénytől (pl. a Lenny Kravitz által alakított Cinna a könyvben fiatal fehér srác), ezért semmiképp sem szerettek volna a helyére egy új sztárt keresni. Ehelyett azt a megoldást választották, hogy a korábban fel nem használt jelenetekkel és egy CGI-vel megrajzolt Hoffman-nel keltik életre a színészt. 

Mivel halála előtt Az éhezők viadala: A kiválasztott 1-2 mellett semmilyen másik projektbe nem vágott már bele, így ezekben szerepel majd utoljára. Ezek előtt azonban még tavaly leforgatott két másik filmet is, így még idén viszont láthatjuk majd őt a vásznon A kiválasztott első részében, az A Most Wanted Man című filmben és a God's Pocket-ben is.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon